Grandville High School

Enroll
Bell Schedules » Wednesday (Seminar Day) Schedule

Wednesday (Seminar Day) Schedule

Wednesday (Seminar Day) Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1A hour 6:49 AM 7:45 AM 56 min
1st hour 7:50 AM 8:36 AM 46 min
2nd hour w/announcements 8:41 AM 9:33 AM 52 min
3rd hour 9:38 AM 10:24 AM 46 min
Seminar 10:29 AM 11:29 AM 60 min
4th hour 11:34 AM 1:02 PM 88 min
5th hour 1:07 PM 1:53 PM 46 min
6th hour 1:58 PM 2:44 PM 46 min